Meteen naar de inhoud

Pubquiz organiseren als bedrijfsuitje

Versterk Teamspirit en Plezier

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende manier om de teamgeest in jouw bedrijf te versterken? Overweeg dan zeker om een pubquiz van Quiz van Roos te organiseren. Onze pubquizzen zijn niet alleen leuk, maar ook uiterst bevorderlijk voor teambuilding. Er wordt gelachen, er wordt overlegd en kennis gedeeld. Klinkt als een perfect bedrijfsuitje!

Waarom een Pubquiz voor Bedrijven?

Bij Quiz van Roos begrijpen we dat bedrijven steeds meer belang hechten aan teambuildingactiviteiten die medewerkers op een leuke en informele manier bij elkaar brengen. Onze pubquizzen zijn hiervoor ideaal:

  1. Samenwerking en Communicatie: Tijdens onze pubquizzen moeten teams goed samenwerken en communiceren om vragen te beantwoorden en uitdagingen aan te gaan. Dit versterkt de teamgeest en verbetert de interne communicatie.
  2. Plezier en Ontspanning: Plezier hebben met collega’s is essentieel voor een gezonde werkomgeving. Onze pubquizzen zorgen voor lachsalvo’s en een ontspannen sfeer.
  3. Leerzaam: Onze quizzen zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ze dagen deelnemers uit hun kennis te testen en nieuwe dingen te leren.
bedrijfsuitje pubquiz organiseren

Quick Quiz

In een korte tijd een hoop lol en variatie in een kennisquiz.

1 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit 5 quizzes

Originele vragenrondes

Foto- en muziekronde

Visuele ondersteuning

Alles geregeld van A tot Z

v.a. €250,-

Klaproos

De favoriet van Roos! Een hilarisch avondvullend programma.

2 tot 2,5 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit het gehele assortiment

Originele vragenrondes

Foto-, audio- én muziekronde

Visuele ondersteuning

Alles geregeld van A tot Z

v.a. €450,-

Quizmaster

Richt je quiz in zoals jij dat wil! Met persoonlijke wensen of thema’s.

Quiz met persoonlijke touch

Fanatieke host

Eigen vragen en thema’s kiezen

Originele rondes

Perfect voor jubileums/feestjes

Eigen input verwerken

Alles geregeld van A tot Z

v.a. €599,-

Een pubquiz op maat voor jouw bedrijf

Bij Quiz van Roos geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom passen we onze pubquizzen aan op jouw specifieke wensen en behoeften. Als bedrijfsuitje pubquiz spelen is leuk voor iedereen, daar zorgen wij wel voor! Of het nu gaat om een specifiek thema, een mix van onderwerpen, of zelfs gepersonaliseerde vragen over jouw bedrijf, we kunnen het allemaal regelen. Een jonge doelgroep of één met meer levenservaring? Wij hebben de perfecte quiz altijd op de plank liggen.

Heb je een jubileum te vieren? Met een beetje input maken we een quiz die je terugneemt naar de hoogtepunten van de afgelopen jaren! Leuke anekdotes gekleed in een Quizjasje.

Organiseer een pubquiz Van Roos

Het leukste uitje voor elke werkgever: een pubquiz. Ben je klaar om de teamspirit in jouw bedrijf een boost te geven met een pubquiz van Quiz van Roos? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen maken we van jouw bedrijfsevenement een bruisende en onvergetelijke belevenis waar nog lang over nagepraat zal worden!