Meteen naar de inhoud

Pubquiz organiseren in Zwolle

Meer dan een pubquiz in Zwolle met Van Roos

Ben je op zoek naar een vermakelijke avond vol kennis, gezelligheid en competitie in het hart van Zwolle? Zoek niet verder! Quiz van Roos brengt de ultieme pubquizervaring naar deze prachtige stad. Of je nu een doorgewinterde quizzer bent of gewoon zin hebt in een avond vol plezier, onze pubquiz in Zwolle is voor iedereen. Lol gegarandeerd, ook in de middag. Onze quizzen zijn meer dan een pubquiz: dankzij de hilarisch beelden en onze verrassende audiorondes heb je altijd iets om over na te praten!

Waarom Van Roos?

Quiz van Roos staat bekend om het creëren van onvergetelijke en interactieve quizavonden. Dat kunnen quizmasters Hessel en Roos als geen ander. Onze pubquiz in Zwolle biedt tal van voordelen en heeft een uniek karakter:

  1. Leerzaam en Amusant: Onze quizzen bevatten een breed scala aan vragen, van algemene kennis tot popcultuur en van geschiedenis tot muziek. Je leert nieuwe feiten terwijl je plezier hebt. Heb jij zelf veel nutteloze kennis? Dat zou zomaar van pas kunnen komen.
  2. Teamgeest: Onze pubquizzen zijn ontworpen om teams bij elkaar te brengen. Werk samen, deel kennis en streef naar de overwinning. Terwijl je bezig bent beloven wij dat je zal lachen.
  3. Competitie: De strijd om de titel van pubquizkampioen kan behoorlijk intens zijn. De adrenaline stroomt terwijl je het opneemt tegen andere teams. Zeker tijdens de bonusronde en het Rad van Roos! Wat is het? Dat moet je zelf meemaken!
  4. Vermaak: Als quizmasters zorgen wij ervoor dat de avond soepel verloopt en vol humor zit. De sfeer is licht en ongedwongen.
Leuke quizmasters pubquiz zwolle

Prijzen per pubquiz

Quick Quiz

In een korte tijd een hoop lol en variatie in een kennisquiz.

1 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit 5 quizzes

Originele vragenrondes

Foto- en muziekronde

Visuele ondersteuning

Alles geregeld van A tot Z

v.a. €250,-

Klaproos

De favoriet van Roos! Een hilarisch avondvullend programma.

2 tot 2,5 uur quizzen

Fanatieke host

Keuze uit het gehele assortiment

Originele vragenrondes

Foto-, audio- én muziekronde

Visuele ondersteuning

Alles geregeld van A tot Z

v.a. €450,-

Quizmaster

Richt je quiz in zoals jij dat wil! Met persoonlijke wensen of thema’s.

Quiz met persoonlijke touch

Fanatieke host

Eigen vragen en thema’s kiezen

Originele rondes

Perfect voor jubileums/feestjes

Eigen input verwerken

Alles geregeld van A tot Z

v.a. €599,-

Familiefeest of Borrel in Zwolle

Wat is er nu leuker dan een avond vol plezier, lachen, en uitdaging met vrienden of collega’s? Onze pubquizzen zijn perfect geschikt voor borrels en informele bijeenkomsten. Of je nu een bijzondere gelegenheid wilt vieren of gewoon een leuke avond uit wilt organiseren in. Zwolle, Quiz van Roos zorgt voor het entertainment. We brengen niet alleen een flinke dosis gezelligheid, maar ook spannende quizrondes die iedereen betrokken houden.

Ook voor familieweekenden en andere speciale evenementen voegen we een vleugje extra plezier toe aan je bijeenkomst. Of het nu gaat om een jubileum, een reünie, of gewoon een samenzijn van vrienden en familie, onze pubquizzen brengen generaties samen. We passen de quiz aan op de interesses van jouw groep en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Organiseer een pubquiz in Zwolle

Het leukste uitje is natuurlijk een pubquiz. Bij Quiz van Roos draait alles om jou en jouw specifieke behoeften. Ongeacht waar je ons nodig hebt, we komen graag naar je toe. Ook buiten Zwolle! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw evenement kunnen transformeren in een bruisende en onvergetelijke belevenis. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.